fredag 19 oktober 2007

Ordning i o-ordningen

Efter att mån-tor jobbat fulla dagar på Infoflex Data, vilken är min andra arbetsgivare, har jag idag för första gången sen i början av september kunnat sitta en hel arbetsdag med endast SBGF:s administrativa uppgifter. Visserligen har jag haft ett flertal arbetsdagar för SBGF även under sep-okt, men de har varit uppbokade av diverse möten, kurser, praktiskt fixande och dessutom sjuka barn. Tur det finns kvällar och nätter...MEN det är ändå skönt att kunna arbete dagtid och dessutom är det lättare att få tag på t.ex. RF:s personalstyrka under de ljusa timmarna på dygnet.

Hursomhelst, nu börjar det bli lite ordning på torpet och höstens landslagssamling på Bosön närmar sig. Utvärderingsenkäter är på väg ut till våra landslagsspelare och programmet för helgen 10-11 november börjar ta form. Dessutom har jag börjat fila på en Elitplan för 2008 och framåt. Känns otroligt spännande och utmanande, men mycket arbete återstår.

Europacupen för klubblag inleds på torsdag nästa vecka i MunktellArenan, Eskilstuna. För första gången sen 1997 avgörs denna turnering på svensk mark så jag vill uppmana de som har möjlighet att göra ett besök under tävlingsdagarna. Ni kommer få se flera av Europas och Världens bästa spelare, även om de flesta av dessa kanske gör sig bättre på hårdare underlag än filt. Sveriges representeras såväl på dam-, som herrsidan av Uppsala BGK vilka också gäller som skyhöga favoriter i tävlingen. Förmodligen hade de svenska mästarna varit med och slagits om guldmedaljerna oavsett underlag, men när det nu vankas filt på hemmaplan så ska nog mycket till för att bucklorna inte ska få tillbringa vintern i Uppsala. Bilder från träning, tävling och självklart så småningom resultat on-line kan ni hitta Europacup 2007.

Lycka till Karin, C-J & co!

Inga kommentarer: