onsdag 3 oktober 2007

Förberedelserna fortgår

Nu närmar det sig avfärd. Dags att börja fixa till det som återstår av det praktiska. Tågbiljetter för skåningarna är fixade, kan ju vara praktiskt om de ska upp och planeringen om hur vi ska lösa bilfärderna mellan Uppsala och E-tuna är i full gång. Har även spenderat pengar (klubbens) på en liten och lätt laserskrivare så att jag kan skriva ut fullständig statistik från CeGe’s gamla stabila databas. Ett mycket bra statistikverktyg som har varit med sen… 1998 (CeGe?).

Pratade med Gyllhag igår om träningen. Står på http://www.ec07.se/ att det bara är avstängt för allmänheten under den officiella träningen och PG bekräftade att det är från måndagen. Detta betyder att vi ska slåss med allmänheten under helgen, men jag tycker egentligen mer synd om allmänheten än om de tävlande. Vi har ju dessutom varit där ganska mycket innan så för oss gör det inte så mycket, men utlänningarna blir nog lagom nöjda över det.

Apropå träning så blir det inomhusdebut under lördagen med syster och Micke. Ska ta ett litet kort pass på eftermiddagen för att försöka få bort den värsta rosten och se till att besluta angående bollval. Den ständigt återkommande frågan sval classic 1 eller ljummen Uppsala 2003 på rakbanorna, måste ju återigen besvaras. Hittills har classic 1 vunnit, men jag hade ju lagom bra resultat på synvillan och målvakten förra säsongen, 3 resp 4 hemma på 14 varv, så det kan vara dags för gul boll. Rännan och fisken var ännu sämre, 1 hemma på vardera är riktigt illa. Allting löser sig nog till slut.

Dags att skriva ut lite färgglada träningsprotokoll.

2 kommentarer:

Cege by the way sa...

Skapades redan till EM i Odense 1996. Jag var nyörjare på Access då, så den har sina brister men den har använts sedan dess, och är ett redskap i förberedelserna inför turneringar.

Anonym sa...

Kul med en bangolfblogg. Hoppas ni har tid att blogga nu! :)