fredag 23 november 2007

Vintervila?

Vintermånaderna har förr om åren varit en lite lugnare period i bangolfarens liv vad gäller tävlandet. Numera är vintersäsongen i princip lika fullsmäckad med tävlingar som sommarhalvåret. Mixed-SM och Svenska Cupen är dessutom tävlingar med SM-status som de senaste åren spelats inomhus. Lägg därtill diverse landslagssamlingar, SBGF-utbildningar och årsmöten så har jag snart bokat upp merparten av helgerna till bangolfen även under perioden oktober-april.



Jag är inte alls negativ till tävlingar vintertid, snarare tvärtom. Både Svenska Cupen och Mixed-SM har ju fått riktiga lyft sen de förlades under tak MEN det jag vill poängtera är egentligen det att vi (tävlingsspelarna) måste ta oss tid för eftertanke, analys av säsongen samt lite vila för att kunna kliva ut på våren med fräscha laddade batterier.

Ha detta i åtanke så ni inte står där på vårkanten med insikten att ni tävlat oavbrutet sen förra våren...1-2 månaders tävlingsfritt under hösten är nog faktiskt bara sunt.



"Om vintern inte fanns så skulle inte våren vara så välkommen"

1 kommentar:

C-J sa...

Så fantastisk klok du är! :) Mer vila till bangolfare under vintern så blir man sugen att spela när det blir några plusgrader i april.